Ilionx - Be the expert
Alle collega's

Starten bij ilionx in Corona tijd

Corne van Barneveld - Java Developer

Starten bij een nieuwe werkgever in Corona tijd

Corné (24 jaar) is per 1 april 2020 gestart als Java Developer bij ilionx. Juist op het moment dat Nederland in een intelligente lockdown zit en we vanuit huis moeten werken. Corné: “Het was een apart moment om in een lockdown te starten bij een nieuwe werkgever. Het is natuurlijk altijd spannend om ergens nieuw te beginnen. Nieuwe projecten, nieuwe collega’s en andere processen. Voor de start hadden we onze devices en de lease-auto al ontvangen, dat was goed geregeld. Daarnaast hadden we een goodiebag gekregen met leuke gadgets en verdere informatie. Ook tijdens de virtuele onboarding hebben we veel informatie ontvangen over ilionx en had ik aan het eind van de dag een virtueel gesprek met mijn manager, zodat ik de volgende dagen goed van start kon gaan.”

“Sparren met collega’s”

Tijdens de opstartfase bij ilionx heeft Corné al twee trainingen gevolgd: Angular en React. Corné: “De Angular training is geschreven door Arne Hoek, een van de collega’s uit de unit. Met hem had ik al snel contact en kon ik sparren over Angular of wat dan ook. Ook met mijn manager Raymond en collega Ronald die ik had gesproken tijdens mijn sollicitatie, had ik veel contact en kon ik bij ze terecht als ik vragen had. Na de opstartfase kon ik gelijk meedraaien op een lopend project. Er was een React bestelapp ontwikkeld voor een afvalverwerker. Deze webapplicatie moest uitgebreid worden en moest daarnaast worden omgezet naar een mobiele app. Waarbij je in een ‘normale’ situatie even op je collega afstapt die naast je zit, moest ik bijvoorbeeld nu op zoek naar een collega met specifieke Android kennis. Ook nu kon Arne mij weer verder helpen en bracht hij mij in contact met een collega uit Maastricht! Nu al het contact virtueel gaat, zijn er ook geen drempels meer om even iemand aan de andere kant van het land te spreken.”

Op dit moment is Corné bezig met het afronden van de bestelapp en met de voorbereiding van een nieuw project bij het RIVM. “Ook met dit team kan ik weer lekker met collega’s sparren en weten we elkaar virtueel te vinden. Natuurlijk mis ik de gezellige gesprekken bij het koffiezetapparaat wel, maar tot nu toe ben ik zeker blij met de overstap naar ilionx.”

Ik ben Corné van Barneveld, Java Developers bij ilionx Zwolle. Heb je een vraag over mijn verhaal?

cvanbarneveld@ilionx.com

Relevante vacatures

Operations Engineer

Weet jij als Operations Engineer snel tot de kern van het probleem door te dringen?

Amsterdam, €2.800 - 3.400 v medior 32 - 40 uur

DevOps Engineer

Kijk jij verder dan waar jouw eigen verantwoordelijkheid ligt en heb jij een passie voor techniek?

Amsterdam, €2.800 - 3.400 v medior 32 - 40 uur

Software Developer .NET

Loop jij graag voorop met innovatieve technologieën & oplossingen?

Amsterdam, €3.500 - 4.500 v medior 32 - 40 uur

DevOps Engineer

Kijk jij verder dan waar jouw eigen verantwoordelijkheid ligt en heb jij een passie voor techniek?

Zwolle, €2.800 - 3.400 v medior 32 - 40 uur

Front end Developer

Wil jij in een omgeving werken waar goede ideeën en eigen initiatieven worden gefaciliteerd en belo...

Utrecht, €3.500 - 4.500 v medior 32 - 40 uur

Software Developer

Loop jij graag voorop met innovatieve technologieën & oplossingen op het gebied van Microsoft .NET?...

Den Bosch, €3.000 - 4.000 v medior 32 - 40 uur

Heb je vragen over deze vacature, wil je meer informatie of wil je gewoon contact met mij? Ik sta altijd open voor een goed gesprek en ik ben bereikbaar via email en telefoon.

Pam Bakker - Recruiter

+31 6 500 38 895 pambakker@ilionx.com