Ilionx - Be the expert
Alle collega's

Ik wil iets moois neerzetten

Freek van Dieren - Accountmanager

Als accountmanager bij ilionx ben je je eigen winkeltje aan het opzetten. Je bent vrij om je werk in te delen zoals je zelf wilt. Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel en hebt een sterke drive om de organisatie te willen laten groeien. Ik wil bij ilionx iets moois neerzetten en daarbij is werk ethos heel belangrijk.

Mijn rol bij de business unit Security is erg divers. Ik houd me bezig met New Business, zowel bij nieuwe klanten als bij bestaande klanten. Daarnaast zorg ik ook voor instroom van nieuwe medewerkers. Als accountmanager ben je de schakel tussen de klant en je collega’s. Zo match je de juiste collega met de juiste opdracht. Je wilt je collega’s graag een uitdagende opdracht bieden waar zij hun talent kwijt kunnen maar ook uitdaging vinden om door te leren.

Naast sales en recruitment heb je als accountmanager constant inspraak in de positionering van de diensten en producten binnen je unit. Je bent dus niet enkel operationeel actief maar wordt ook uitgedaagd om strategisch na te denken. Kortom, veel vrijheid en veel verantwoordelijkheid maakt dat elke dag weer een uitnodiging is om vernieuwend bezig te zijn!

Freek van Dieren - Accountmanager

Ik ben Freek van Dieren, Accountmanager bij ilionx Utrecht. Heb je een vraag over mijn verhaal?

fvandieren@ilionx.com

Relevante vacatures

Heb je vragen over deze vacature, wil je meer informatie of wil je gewoon contact met mij? Ik sta altijd open voor een goed gesprek en ik ben bereikbaar via email en telefoon.

Jessica Van Straten - Recruiter

+31 6 500 38 906 jvanstraten@ilionx.com