Ilionx - Be the expert
Alle collega's

Van Learning Professional tot CRM Consultant

Johan Lehrian - CRM Consultant

“Van Learning Professional tot CRM Consultant”

Johan (26) studeerde Business IT & Management aan de Hogeschool van Utrecht toen hij in zijn derde jaar met ilionx in contact kwam. Via de stagemarkt is Johan op gesprek geweest. Maar ondanks het leuke gesprek, was er toen geen passend aanbod.

Johan: “Toen ik mij aan het oriënteren was voor mijn afstudeeropdracht, heb ik weer contact gezocht met ilionx. Na een goed gesprek kon ik starten bij de CRM unit in Utrecht. Ik mocht een onderzoek doen naar de optimalisatie van PSA-processen bij ilionx. Dit onderzoek sloot heel goed aan op mijn studie en ik had hier een positief gevoel bij.”

Al tijdens zijn stage werd Johan gepolst voor een vast dienstverband bij ilionx.
Johan: “Ik had verschillende opties, maar mijn ervaring bij ilionx was heel erg positief. De samenwerking in ons team, de open bedrijfscultuur (je kunt zeggen wat je wilt), de kennissessies en ook de arbeidsvoorwaarden zijn goed.” Zijn stagecontract werd omgezet in een contract voor onbepaalde tijd; van Learning Professional tot CRM Consultant binnen het Young Professional programma van ilionx.

Het Young Professional bij ilionx houdt in dat je na de introductieweek vol masterclasses en een scrum training afreist naar India waar je de technische skills gaat leren. Echter koos Johan ervoor om niet naar India te gaan.

Johan: “Ik had sterk de behoefte om na mijn opleiding direct aan het werk te gaan, theorie omzetten naar de praktijk.” Al snel deed zich een mogelijkheid voor om op een uitdagend project te starten. Binnen dit project mocht hij de volledige datamigratie uitvoeren, van afstemming met stakeholders tot het schrijven van scripting.

“Met elkaar brainstormen over de beste oplossing”

Johan: “Mijn manager en het team gaven me het vertrouwen om met dit project aan de slag te gaan. Het was een sprong in het diepe en zeker in het begin moest ik veel zelf uitzoeken en had ik ook veel vragen. Gedurende het project kreeg ik intensieve begeleiding en training van collega’s waardoor ik snel kon leren. Samen met hen, maar ook met andere collega’s kan ik altijd sparren. Bij onze unit is de vrijdag onze ‘compentence’ dag. Naast de sessies waarin veel kennis wordt overgedragen is er bijvoorbeeld ook een sessie ‘present your problem’. Iedereen kan dan zijn case inbrengen waarbij we met elkaar brainstormen over de beste oplossing. Van deze sessies heb ik ontzettend veel geleerd.“

Naast de training ‘on the job’, volgt Johan ook nog technische- en soft-skills trainingen via de ilionx Academy. Johan: “Voorlopig ben ik nog niet uitgeleerd! Binnenkort start ik weer met een nieuwe opdracht als Functioneel Beheerder en wil ik nog veel meer kennis opdoen van het Microsoft Power Platform om waarde toe te voegen en  bedrijfsprocessen te optimaliseren.”

Young Professional

Ik ben Johan Lehrian, CRM Consultant bij ilionx Utrecht. Heb je een vraag over mijn verhaal?

jlehrian@ilionx.com

Relevante vacatures

Microsoft Dynamics 365 Consultant

Ben jij als Microsoft Dynamics 365 Consultant innovatief, verbindend en resultaatgericht?

Utrecht, €3.500 - 5.000 v medior 32 - 40 uur

Microsoft Cloud Developer

Wil jij als Microsoft Cloud Developer in een enthousiast projectteam werken met de nieuwste Microsof...

Utrecht, €3.500 - 5.000 v medior 32 - 40 uur

Software Developer

Loop jij graag voorop met innovatieve technologieën & oplossingen op het gebied van Microsoft .NET?...

Den Bosch, €3.000 - 4.000 v medior 32 - 40 uur

Technical Consultant

Wil je werken met gedreven professionals die niet bang zijn voor een serieuze uitdaging?

Den Bosch, €2.500 - 3.500 v junior 32 - 40 uur

Office 365 Consultant

Wil jij impact maken bij onze klanten door het inzetten van Office 365 en ons eigen product One?

Utrecht, €3.500 - 4.500 v medior 32 - 40 uur

Salesforce Developer front end

Wij geloven in het creëren van oplossingen waarin Salesforce een belangrijke plek heeft!

Zwolle, €4.000 - 5.500 v medior 32 - 40 uur

Heb je vragen over deze vacature, wil je meer informatie of wil je gewoon contact met mij? Ik sta altijd open voor een goed gesprek en ik ben bereikbaar via email en telefoon.

Pam Bakker - Recruiter

+31 6 500 38 895 pambakker@ilionx.com