Ilionx - Be the expert
Alle collega's

We staan dan echt te knallen met elkaar!

Jeroen Naron & Jelle Luteijn - Cloud Engineers

Jelle (28 jaar) is na zijn studie Software Engineering aan de Hogeschool direct aan de slag gegaan bij ilionx. Eerst als Software Engineer, maar sinds april 2019 in de functie als Cloud Engineer bij het Cloud Solutions team in Utrecht. Hier houden wij ons bezig met klantomgevingen optimaal en veilig te houden, werkplekken inrichten en ondersteunen van A tot Z. Binnen dit team werkt hij veel samen met Jeroen (39 jaar). Jeroen werkt sinds 2018 bij ilionx. Ook Jeroen is als Cloud Engineer opgesteld binnen het team om de klanten te helpen met het inrichten van de werkplekken en ondersteuning bij alle vraagstukken vanuit de klant.

Jeroen: “Afhankelijk van de klantvraag, bespreken we binnen het team welke collega’s het beste bij de klant en de oplossing passen. Vervolgens stellen we een team samen die het beste in elkaar naar boven haalt, goed samenwerkt en elkaar aanvult.” Zo zijn Jelle en Jeroen al voor meerdere opdrachten aan elkaar gekoppeld. Terwijl Jelle vanuit zijn technische achtergrond vooral bezig is met de techniek, maakt Jeroen de vertaalslag vanuit die techniek naar de klant.

“We kunnen eerlijk zijn tegen elkaar”

Jelle: “Door mijn technische achtergrond benader ik het vraagstuk van de klant ook heel technisch, terwijl Jeroen het vraagstuk van de klant vanuit meerdere kanten benadert en vooral kijkt naar de klantwensen.” Jeroen: “Soms komt Jelle in een tunnelvisie terecht. Ik ga dan met hem in gesprek en benader het vraagstuk van de klant met een andere invalshoek, waarbij ik de wensen van de klanten misschien meer in ogen heb dan Jelle. Maar dat geeft hem wel dat zetje om door te gaan.”

“Met elkaar, voor elkaar om uiteindelijk onze klant te helpen”

Soms zijn er projecten dat er 400 werkplekken uitgerold moeten worden. Jeroen: “We staan dan echt te knallen met elkaar! De een pakt de computers uit de dozen, de ander labelt de computers, de derde installeert de computers en tenslotte pakt een andere collega de computers weer in de doos. Er zat echt een systeem in. Dit doen we dan samen erbij in twee dagen.”

Bekijk hier de vacature van Cloud Engineer.

Cloud - Samenwerken Jeroen Jelle

Wij zijn Jeroen & Jelle, Cloud Engineers bij ilionx Utrecht. Heb je een vraag over ons verhaal?

jnaron@ilionx.com