Ilionx - Be the expert
Alle collega's

Je hoeft geen programmeur te zijn

Pim de Mol - Consultant CRM Dynamics 365

Pim, bedankt dat je tijd voor mij hebt kunnen vrijmaken om iets over jezelf te vertellen. Maar eerst, wie is Pim, wat is je achtergrond en in welke unit werk jij bij ilionx?

Ik ben Pim de Mol, 39 jaar en woonachtig in Hoogland. Ik ben getrouwd en trotse vader van een dochter van 3 jaar. Ik ben sinds 1 maart werkzaam bij de CRM Unit als Functioneel Consultant CRM Dynamics 365.

Na een aantal jaren als PMO’er en projectleider bij Capgemini wilde ik de overstap maken naar een meer inhoudelijke rol. In 2013 ben ik begonnen als Business Analist. Binnen een jaar stapte ik over naar Generali om daar als Functioneel Beheerder Klantcommunicatie aan de slag te gaan bij Generali. Hier was ook mijn eerste kennismaking met CRM. Sinds ik met Microsoft Dynamics CRM werk, ben ik ‘om’. Omdat ik altijd gewerkt heb op het raakvlak van Business en IT, begrijp ik snel wat de doelen van een organisatie zijn. Vanuit die positie zoek ik de grenzen van CRM Dynamics 365 op, met als doel organisaties vooruit te helpen en hun klanten optimaal te bedienen.

“Bij ilionx hebben ze echt gekeken naar wat ik kan en waar ik heen wil”

Je bent per 1 maart in dienst gekomen bij ilionx. Waarom heb je gekozen voor ilionx?

Ik wilde verder met CRM en bij ilionx is daar een volledige unit op gericht. Wat voor mij ook doorslaggevend was, is dat er bij ilionx veel aandacht is voor persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast merkte ik dat de informele sfeer op de werkvloer goed in balans is met de zakelijke kant. We zijn hier om hard te werken voor de klant, maar ik ben ook in een ontzettend leuk en gezellig team terechtgekomen. Work hard, play hard!

Waarin onderscheidt ilionx zich van haar concurrenten?

Bij ilionx hebben ze echt gekeken naar wat ik kan en waar ik heen wil. Vooral op CRM-gebied wil ik me verder ontwikkelen en hier bieden ze mij de kans om te groeien naar een Senior Consultant. Tijdens de gesprekken kreeg ik het gevoel dat de mens bij ilionx centraal staat. Het voelde als een prima match.

Heb je al zicht op een interessant project bij ilionx?

We werken op dit moment aan een offertetraject voor een Enterprise klant. Als deze opdracht ons gegund wordt, dan ga ik daarin mee als Scrum Master en Functioneel Consultant op een mooi project dat grofweg een jaar zal gaan duren.  En dat is natuurlijk supergaaf.

“Je hoeft geen programmeur te zijn om toch heel veel met CRM te kunnen doen”

Wat voor type projecten hoop je binnen 2-4 jaar te doen?

Ik wil graag een specialist worden op CRM-gebied. Ik ben ervan overtuigd dat een organisatie die écht waarde toevoegt aan het leven van haar klanten, die klanten zal behouden. CRM maakt dat mogelijk. Hoe beter je je klant kent, hoe beter je die klant kunt bedienen en des te meer gemak en toegevoegde waarde kun je hem of haar laten ervaren. Je hoeft geen programmeur te zijn om toch heel veel met CRM te kunnen doen, er is heel veel mogelijk met configuratie. Mijn doel is steeds om iets wezenlijks bij te dragen. De applicatie heeft echt impact, mits goed geïmplementeerd. Daarnaast hoop ik in de toekomst ook Junior Consultants te kunnen coachen.

En als laatste: wat moeten collega’s echt van je weten?

Dat ik de leukste bijbaan van de wereld heb. Sinds het begin van mijn studietijd werk ik een paar dagen per jaar als pannenkoekenbakker bij Pancakes on Tour. We gaan naar allerlei muziekfestivals toe en bakken en verkopen daar pannenkoeken aan het feestende publiek. Dat doe ik met heel veel plezier. Het is heerlijk om even fysiek bezig te zijn (die pannen zijn zwaar hoor!) en je werkt met een leuke club mensen aan een gezamenlijk doel. Het is een simpel product, maar je maakt mensen er écht blij mee. Wie wil er een pannenkoek!?

Pim de Mol - Consultant CRM Dynamics 365

Ik ben Pim de Mol, Dynamics CRM consultant bij ilionx Utrecht. Heb je een vraag over mijn verhaal?

pdemol@ilionx.com

Relevante vacatures

Microsoft Dynamics 365 Consultant

Wil jij alle geheimen ontdekken van Microsoft Dynamics 365 en het Microsoft Powerplatform?

Den Bosch, €2.500 - 3.500 v junior 32 - 40 uur

Office 365 Consultant

Wil jij impact maken bij onze klanten door het inzetten van Office 365 en ons eigen product One?

Utrecht, €3.500 - 4.500 v medior 32 - 40 uur

Office 365 Consultant

Als trusted advisor ben jij verantwoordelijk voor het complete adoptie- & verandermanagementtraject

Groningen, €3.500 - 4.500 v medior 32 - 40 uur

Software Developer

Loop jij graag voorop met innovatieve technologieën & oplossingen op het gebied van Microsoft .NET?...

Den Bosch, €3.000 - 4.000 v medior 32 - 40 uur

Salesforce Developer back end

Ambieer jij een leidende rol bij het ontwerpen en implementeren van oplossingen op het Salesforce pl...

Zwolle, €4.000 - 5.500 v medior 32 - 40 uur

Junior Office 365 Consultant

Ben jij die ondernemende en enthousiaste Office 365 Consultant die we zoeken?

Groningen, €2.000 - 2.500 v junior 32 - 40 uur

Heb je vragen over deze vacature, wil je meer informatie of wil je gewoon contact met mij? Ik sta altijd open voor een goed gesprek en ik ben bereikbaar via email en telefoon.

Jessica Van Straten - Recruiter

+31 6 500 38 906 jvanstraten@ilionx.com