Ervaring

met diverse teams bereik je de beste resultaten

Annemarie Kok

Manager Operations

Richting geven en ontzettend mooie dingen maken.

Annemarie werkt sinds 2021 bij ilionx healthcare. Wil de zorg beter en makkelijker maken en vindt dat haar team dat fantastisch doet. Zet zich in voor meer vrouwen in de techniek.

“Ik heb veel voor grote IT organisaties gewerkt, vooral met financiële instellingen als klant. Tot ik op een punt in mijn leven kwam dat ik iets wilde doen waarmee ik een meer maatschappelijke bijdrage kon leveren. Omdat ik iemand van ilionx uit het verleden kende, heb ik contact met hem opgenomen en een keer koffie gedronken. Het resultaat is dat ik nu een team leid van geweldige consultants, softwareontwikkelaars, beheerders en delivery managers die ontzettend mooie dingen maken voor zorgorganisaties. Het zijn alleen wel vooral mannen. Dat vind ik een beetje jammer, want ik ben ervan overtuigd – en onderzoeken tonen dat ook aan – dat je met diverse teams de beste resultaten bereikt. Daarom zet ik me in om meer vrouwen te interesseren voor ICT. Ik ga bijvoorbeeld naar scholen om jonge vrouwen uit te leggen dat er veel meer mogelijk is, dat er in techniek echt niet alleen nerds werken en dat het een prachtig vak is.

Hoe maken jullie het voor klanten eenvoudiger?

Dat doen we door te standaardiseren waar dat kan en maatwerk te bieden waar dat nodig is. Ons grootste product is het implementeren en hosten van EPD-omgevingen, maar we leveren daarnaast ook tooling voor het beheer. Als een klant dat wil, kunnen we zorgen voor volledige managed services. Dat geldt niet alleen voor de achterkant, maar ook voor de voorkant. Samen met de ilionx vestiging in Utrecht hebben we een speciale zorgwerkplek ontwikkeld. Die koppelt EPD-functionaliteiten aan externe applicaties, zoals mobiele apparatuur voor oogmetingen, met single sign on te bereiken vanaf een laptop. Alles staat op één plek in de cloud, private cloud of on premise bij elkaar, natuurlijk voorzien van de noodzakelijke veiligheidsmaatregelen zoals VPN’s, backups en de nieuwste security. En met de anti-ransom software die is ontwikkeld door de collega’s in Maastricht. Zo is de klant in één keer van alles af.

Waar zit jullie meerwaarde?

Er zijn natuurlijk veel IT-aanbieders voor de zorg, maar wij weten behalve van IT ook heel veel van de sector. Een aantal van mijn medewerkers is zelf afkomstig uit de zorg. Dat neemt niet weg dat iedereen in het team ervan doordrongen is hoe belangrijk ons product is. Stel je voor dat je naar het ziekenhuis komt en je operatie of onderzoek kan op het laatste moment niet doorgaan, omdat het systeem het niet doet. We realiseren ons allemaal heel goed hoe moeilijk en verdrietig dat is en werken er in zo’n geval met man en macht aan om het probleem op te lossen. Die instelling kenmerkt ons, we zijn niet alleen een erg leuk en deskundig team, maar vooral sterk gemotiveerd. Plus: we zijn open en eerlijk, naar elkaar en naar de klanten. Dat waardeert iedereen.

Waarom heb je het naar je zin bij ilionx?

In de eerste plaats mijn werk, ik vind IT gewoon heel interessant. Omdat ik ervan overtuigd ben dat het altijd beter kan en ik bovendien dienstbaar ben ingesteld, inspireert het me om klanten te helpen om het leven beter te maken. Ik geef veel, maar krijg net zoveel terug en daar leer ik zelf ook telkens van. ilionx is een mensgericht bedrijf, ze luisteren naar je en geven autonomie en verantwoordelijkheid. Ik houd van visie en richting geven en dat kan hier heel goed. Initiatief en ondernemerschap worden aangemoedigd. Bovendien leeft maatschappelijk verantwoord ondernemen hier tot op directieniveau. Dat vind ik zelf ook belangrijk en veel dingen die ik voorheen in mijn eigen tijd deed, mag ik nu deels in werktijd doen. Klant happy, mijn mensen happy, ik happy. Ik heb het leukste werk dat er is.”

Relevante vacatures

Loading

Healthcare Traineeship

Pas afgestudeerd en wil je een bijdrage leveren in de zorg?

Hoorn, Landelijk v Junior

(Technisch) Project Manager

Ben jij al graag betrokken bij het presales traject?

Hoorn v Senior

Database Engineer

Houd jij ervan om je te verdiepen in complexe ICT omgevingen?

Utrecht, Hoorn v Medior

Technisch IT Consultant

Wil jij de IT-infrastructuur in de gezondsheidszorg helpen verbeteren?

Landelijk v Medior

Business Intelligence (BI) Consultant Healthcare

Wil jij werken aan vooruitstrevende BI-projecten binnen de gezondheidszorg?

Utrecht v Medior

Business Intelligence (BI) Consultant Healthcare

Wil jij werken aan vooruitstrevende BI-projecten binnen de gezondheidszorg?

Maastricht v Medior

Customer Support Engineer

Wil jij bijdragen aan een goede IT-infrastructuur in de zorg?

Hoorn v Medior

Technisch Consultant

Wil jij bijdragen aan een goede IT-infrastructuur in de zorg?

Hoorn, Landelijk v Medior

EPD Consultant

Ben jij de expert en sparringpartner voor onze klanten?

Hoorn, Landelijk v Medior

System Engineer

Houd jij ervan om je te verdiepen in complexe ICT omgevingen?

Den Bosch, Hoorn v Medior

Incident Problem Manager

Wil jij bijdragen aan een goede IT-infrastructuur in de zorg?

Hoorn v Medior/Senior

In samenwerking met inspirerende collega’s en uitdagende klanten ontwikkel jij jouw unieke talent. Dit is de omgeving die wij bieden en waarin jij jezelf waarmaakt!

Nienke Huisman Recruiter +316 215 77011 nhuisman@ilionx.com

Link gekopieërd