Java Developer - ilionx
Created with Sketch.

Eindhoven, Groningen, Maastricht, Utrecht, Zwolle

Wij bieden jou

  • Path 3Een goed salaris
  • Path 3Contract voor onbepaalde tijd
  • Path 3Maandelijkse bonus over jouw omzet
  • Path 3Leaseauto of een mobiliteitsvergoeding
  • Path 3Ruim opleidingsbudget

Wij vragen van jou

  • Path 3Afgeronde HBO of academische opleiding
  • Path 3Minimaal 2 jaar relevante ervaring
  • Path 3Ervaring met Spring, Hibernate, Maven en Gradle
  • Path 3Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal
Page 1 Copy 6
Vacature open
Page 1 Copy 6
Gesprekken gepland
Page 1 Copy 6
Afrondende gesprekken
Page 1 Copy 6
Ingevuld

De beste Java Xperts vind je bij ilionx! Deze hoogopgeleide en tikkeltje eigenwijze Xperts hebben een passie voor het ontwikkelen van software en maken met hun Java skills graag het verschil. Wil je ook voor gave bedrijven aan mooie Java opdrachten en projecten werken? Sluit je dan nu aan bij ons team van Java Xperts!

Reference Cases Collega's aan het woord

“Onze unit bestaat uit mensen die echt heel graag programmeren en goed willen zijn in hun vak”

Michel Vollebregt

Lees verder Page 1 Copy 3

Wij werken in een cultuur waarin onze medewerkers worden gezien als mens en niet als nummer. Blijf jij jezelf ook graag ontwikkelen en werk je graag in een dynamische omgeving? Wacht dan niet langer en geef je carrière een boost bij ilionx!

Jouw functie

Als Java Xpert bij ilionx houd je je bezig met het ontwerpen en implementeren van innovatieve Java toepassingen voor complexe business vraagstukken. Je legt de lat hoog en bedenkt de beste oplossing voor jouw klant, samen met de klant.

Het team

Ons enthousiaste team bestaat uit 40 Java Xperts, die uitdagende projecten uitvoeren bij ons op kantoor in samenwerking met de klant of bij onze klanten op locatie. We stimuleren onze Xperts om nieuwsgierig te blijven en steeds voorop te lopen, maar met een kritische blik. Daarom ontmoeten we elkaar regelmatig en delen we kennis uit om elkaar beter te maken. Met vier kantoren in Nederland (Eindhoven, Groningen, Utrecht en Zwolle) werken we via het local-voor-local principe, wat inhoudt dat onze focus echt is gericht op projecten en opdrachten in het werkgebied.

Maar wij doen nog meer!

Wij bieden jou de mogelijkheid om deel te nemen aan het opleidingsaanbod vanuit ilionx academy. We hebben veel aandacht voor de ontwikkeling van jouw kwaliteiten, vakkennis en groeipotentie. Maar we snappen ook dat jouw privé situatie belangrijk is, daarom hanteren we flexibele werktijden en bieden wij je voorzieningen om vanuit huis te werken.

Heb je wel een afgeronde IT opleiding maar nog geen ervaring? Ook dan komen we graag in contact met jou. Binnen het IT-Traineeship van ilionx start je als trainee en ontwikkel je je tot een volwaardige Xpert.

Enthousiast geworden?

Klik op  ‘direct solliciteren’ en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.