Ilionx - Be the expert

ilionx
Eindhoven

Bekijk onze vacatures
Terug

Vacatures ilionx Eindhoven

Werken aan innovatieve oplossingen voor onszelf én voor onze klanten. Dat is wat we graag doen! Met ons team van slimme, gedreven en tikkeltje eigenwijze eXperts maken we impact bij onze klanten. Doen we werk wat ertoe doet. We vinden het gaaf om slimme dingen uit te vinden, om meer uit onszelf te halen en mee te doen aan pittige uitdagingen. Verantwoordelijkheid dragen. Daar krijgen we veel voor terug: zoals de vrijheid in je eigen professionele ontwikkeling en een goede balans tussen werk en privé, door bijvoorbeeld dichtbij huis te werken.

Waar we goed in zijn:

Onze klanten zijn voornamelijk actief binnen mobiele telefonie, overheids-, zorg-, financiële- en verzekeringsinstellingen. ilionx werkt graag mét in plaats van voor de klant. Dit heeft al tot veel succesvolle projecten geleid voor onder andere: Vodafone, Medtronic, Mercedes en DAF.

We stimuleren onze eXperts om nieuwsgierig te blijven en steeds voorop te lopen en met een kritische blik te blijven zoeken naar verbetering. Binnen Q-LABS ontmoeten we elkaar regelmatig en delen we kennis uit om elkaar beter te maken. Samen sterk(er)!

EINDHOVEN
Over ons

Samen blijven ontdekken, grenzen verleggen en het beste uit jezelf halen, op welke manier dan ook.

Over ons

Leren en ontwikkelenOnze eXperts lopen voorop als het gaat om de nieuwste ontwikkelingen op technologisch gebied. Je kunt via de ilionx academy trainingen volgen die jou nog beter maken in je werk.

Innoveren in teamverbandWerk je graag samen met gedreven collega’s voor gave bedrijven aan mooie opdrachten en projecten? Bij ilionx kan het!

Uitdagende klantenWij vinden samen succes behalen belangrijk. Ruimte creëren door organisaties te helpen om te digitaliseren, niet alleen voor de klant, maar vooral MET de klant.

Werken moet leuk zijnNaast het werk maken we plezier. Het liefst elke dag! Sporten, gamen, borrels, uitjes, wintersport voor ieder wat wils.

Heb je vragen over deze vacature, wil je meer informatie of wil je gewoon contact met mij? Ik sta altijd open voor een goed gesprek en ik ben bereikbaar via email en telefoon.

Pam Bakker - Recruiter

+31 6 500 38 895 pambakker@ilionx.com