Ilionx - Be the expert

ilionx
Den Bosch

Bekijk onze vacatures
Terug

Vacatures ilionx Den Bosch

Junior Technical Dynamics CRM Consultant

Wil je werken met gedreven professionals die niet bang zijn voor een serieuze uitdaging?

Den Bosch, €2.500 - 3.500 v junior 32 - 40 uur

Customer Service Medewerker

Op zoek naar een starters baan met doorgroeimogelijkheden?

Den Bosch, €2.000 - 2.800 v junior 32 - 40 uur

Lead Consultant Dynamics 365

Ben jij die ervaren consultant voor wie Dynamics 365 CRM geen geheimen kent?

Den Bosch, €3.500 - 5.500 v senior 32 - 40 uur

ilionx Den Bosch

We verbinden mensen, processen met de nieuwste technologieën. ilionx Den Bosch biedt standaard oplossingen voor overheid- en onderwijsinstellingen op het gebied van Microsoft Office 365, Dynamics 365 en Power Platform (rapid application development).

Onze vestiging bestaat uit meer dan 35 bevlogen eXperts die dagelijks gave projecten bij ons op kantoor of op locatie bij de klant uitvoeren.

Samen met onze klanten werken wij aan eXcellente dienstverlening aan burgers en bedrijven. Dit doen wij door procesmatig en digitaal de bedrijfsprocessen in te richten met onze standaard Microsoft Office 365 oplossing. Dit heeft al tot veel succesvolle projecten geleid voor onder andere gemeentes, gemeenschappelijke regelingen, provincies en ZBO’s.

We stimuleren onze eXperts om nieuwsgierig te blijven en steeds voorop te lopen, en met een kritische blik te blijven zoeken naar verbetering. Daarom ontmoeten we elkaar regelmatig en delen we kennis uit om elkaar beter te maken.

Den Bosch

Heb je vragen over deze vacature, wil je meer informatie of wil je gewoon contact met mij? Ik sta altijd open voor een goed gesprek en ik ben bereikbaar via email en telefoon.

Jessica Van Straten - Recruiter

+31 6 500 38 906 jvanstraten@ilionx.com

DEN BOSCH
Over ons

Samen blijven ontdekken, grenzen verleggen en het beste uit jezelf halen, op welke manier dan ook.

Over ons

Leren en ontwikkelenOnze Xperts lopen voorop als het gaat om de nieuwste ontwikkelingen op technologisch gebied. Je kunt via de ilionx academy trainingen volgen die jou nog beter maken in je werk.

Innoveren in teamverbandWerk je graag samen met gedreven collega’s voor gave bedrijven aan mooie opdrachten en projecten? Bij ilionx kan het!

Uitdagende klantenWij vinden samen succes behalen belangrijk. Ruimte creëren door organisaties te helpen om te digitaliseren, niet alleen voor de klant, maar vooral MET de klant.

Werken moet leuk zijnNaast het werk maken we plezier. Het liefst elke dag! Sporten, gamen, borrels, uitjes, wintersport voor ieder wat wils.