ilionx Hoorn

We verbinden mensen, processen met de nieuwste technologieën. Bij ilionx Hoorn werken we vooral voor ziekenhuizen en andere zorginstellingen. Onze ambitie is om de zorg slimmer en efficiënter te maken. Daarbij worden we geholpen door onze kennis van de unieke processen in deze sector.

Dichtbij

Vanuit onze vestiging in Hoorn werken we dagelijks aan gave projecten bij ons op kantoor of op locatie bij de klant. Veel van onze medewerkers hebben een achtergrond in de zorg. Dus we weten waar we het over hebben. Deze ervaring combineren we met kennis van business innovation, data-analyse, de cloud en natuurlijk security. Aangevuld met beheeroplossingen op maat ondersteunen we onze klanten in de volle breedte bij de implementatie en het gebruik van nieuwe technologieën. We leveren oplossingen die ertoe doen, zorgen zo voor blijvende impact én helpen we onze klanten voorop te blijven lopen!

Samen sterk(er)

Ruim 80 betrokken, ervaren en eigenzinnige professionals, van consultants en analisten tot technisch specialisten en beheerders, werken graag mét in plaats van vóór de klant. Dit heeft al geleid tot veel succesvolle projecten, die het uiterste vragen van onze kennis én creativiteit voor onder andere de Bergman Clinics, Isala en de Ziekenhuisgroep Twente.

Vacatures ilionx Hoorn

Loading

Database Engineer

Houd jij ervan om je te verdiepen in complexe ICT omgevingen?

Utrecht, Amsterdam, Hoorn v Medior

EPD Consultant

Ben jij de expert en sparringpartner voor onze klanten?

Landelijk, Hoorn v Medior

Customer Support Engineer

Wil jij bijdragen aan een goede IT-infrastructuur in de zorg?

Hoorn v Medior

System Engineer

Houd jij ervan om je te verdiepen in complexe ICT omgevingen?

Amsterdam, Den Bosch, Hoorn v Medior

Technisch IT Consultant

Wil jij de IT-infrastructuur in de gezondsheidszorg helpen verbeteren?

Hoorn v Senior

Wil je meer informatie of heb je een vraag? Ik sta altijd open voor een goed gesprek en ik ben bereikbaar via email en telefoon.

Melissa Frens Recruiter +31 6 45 70 32 99 mfrens@ilionx.com

Link gekopieërd