ilionx Hoorn

We verbinden mensen, processen met de nieuwste technologieën. Bij ilionx Hoorn werken we vooral voor ziekenhuizen en andere zorginstellingen. Onze ambitie is om de zorg slimmer en efficiënter te maken. Daarbij worden we geholpen door onze kennis van de unieke processen in deze sector.

Dichtbij

Vanuit onze vestiging in Hoorn werken we dagelijks aan gave projecten bij ons op kantoor of op locatie bij de klant. Veel van onze medewerkers hebben een achtergrond in de zorg. Dus we weten waar we het over hebben. Deze ervaring combineren we met kennis van business innovation, data-analyse, de cloud en natuurlijk security. Aangevuld met beheeroplossingen op maat ondersteunen we onze klanten in de volle breedte bij de implementatie en het gebruik van nieuwe technologieën. We leveren oplossingen die ertoe doen, zorgen zo voor blijvende impact én helpen we onze klanten voorop te blijven lopen!

Samen sterk(er)

Ruim 80 betrokken, ervaren en eigenzinnige professionals, van consultants en analisten tot technisch specialisten en beheerders, werken graag mét in plaats van vóór de klant. Dit heeft al geleid tot veel succesvolle projecten, die het uiterste vragen van onze kennis én creativiteit voor onder andere de Bergman Clinics, Isala en de Ziekenhuisgroep Twente.

Vacatures ilionx Hoorn

Loading

Technisch Consultant

Wil jij bijdragen aan een goede IT-infrastructuur in de zorg?

Hoorn, Landelijk v Medior

(Technisch) Project Manager

Ben jij al graag betrokken bij het presales traject?

Hoorn v Senior

Database Engineer

Houd jij ervan om je te verdiepen in complexe ICT omgevingen?

Utrecht, Amsterdam, Hoorn v Medior

Customer Support Engineer

Wil jij bijdragen aan een goede IT-infrastructuur in de zorg?

Hoorn v Medior

EPD Consultant

Ben jij de expert en sparringpartner voor onze klanten?

Hoorn, Landelijk v Medior

Healthcare Traineeship

Pas afgestudeerd en wil je een bijdrage leveren in de zorg?

Hoorn, Landelijk v Junior

System Engineer

Houd jij ervan om je te verdiepen in complexe ICT omgevingen?

Amsterdam, Den Bosch, Hoorn v Medior

In samenwerking met inspirerende collega’s en uitdagende klanten ontwikkel jij jouw unieke talent. Dit is de omgeving die wij bieden en waarin jij jezelf waarmaakt!

Nienke Huisman Recruiter +316 215 77011 nhuisman@ilionx.com

Link gekopieërd