ilionx Overheid

We verbinden mensen, processen met de nieuwste technologieën. ilionx Overheid (gevestigd in Den Bosch) biedt vooral standaard oplossingen voor overheid- en onderwijsinstellingen op het gebied van Microsoft Office 365, Dynamics 365 en Power Platform (rapid application development).

Dichtbij

Onze Overheid vestiging in Den Bosch bestaat uit meer dan 45 gedreven, ervaren, slimme en een tikkeltje eigenzinnige professionals die dagelijks gave projecten bij ons op kantoor of op locatie bij de klant uitvoeren. Doordat we werken volgens het local-voor-local principe, zijn we altijd dichtbij, zijn de communicatielijnen kort en kunnen we snel schakelen. Bevlogen doen we waar we goed in zijn en zorgen we voor blijvende impact en leveren we oplossingen die ertoe doen. Zo helpen we onze klanten voorop te blijven lopen!

Samen sterk(er)

Samen met onze klanten werken wij aan eXcellente dienstverlening aan burgers en bedrijven. Dit doen wij door procesmatig en digitaal de bedrijfsprocessen in te richten met onze standaard Microsoft Office 365 oplossing. Dit heeft al tot veel succesvolle projecten geleid voor gemeentes, gemeenschappelijke regelingen, provincies en ZBO’s.

Vacatures ilionx Overheid

Loading

Zaaksysteem Consultant

Weet je alle geheimen van processturing?

Den Bosch Overheid v Medior

PowerPlatform Consultant

Impact maken op de business van je klanten?

Den Bosch Overheid, Landelijk v Medior/Senior

Microsoft Dynamics Consultant

Samenwerken aan mooie standaardproducten en implementaties.

Den Bosch Overheid, Landelijk v Medior

Senior Microsoft 365 Consultant

Kies je voor veelzijdigheid in je werk?

Den Bosch Overheid, Landelijk v Senior

Microsoft 365 Consultant

Impact maken op de business van je klanten?

Den Bosch Overheid, Landelijk v Medior

Solution Architect

Help jij verschillende overheidsinstanties met hun complexe IT vraagstukken?

Den Bosch Overheid v Medior/Senior

In samenwerking met inspirerende collega’s en uitdagende klanten ontwikkel jij jouw unieke talent. Dit is de omgeving die wij bieden en waarin jij jezelf waarmaakt!

Nienke Huisman Recruiter +316 215 77011 nhuisman@ilionx.com

Link gekopieërd