Ilionx - Be the expert

ilionx
Maastricht

Bekijk onze vacatures
Terug

Vacatures ilionx Maastricht

Java Developer

Ga aan de slag als Java Developer in een omgeving waar je de vrijheid krijgt om jezelf te ontwikkele...

Maastricht, €3.030 - 4.390 v medior 32 - 40 uur

DevOps Engineer

Ben jij in staat kwaliteit te leveren in een dynamische omgeving?

Maastricht, €2.800 -3.000 v junior 32 - 40 uur

Data Architect

Help jij onze klanten invulling te geven aan een op data gedreven strategie?

Maastricht, €4.100 - 6.100 v senior 32 - 40 uur

Cloud Engineer

Ga aan de slag als Cloud Engineer en leg het fundament voor een veilig & modern IT platform

Maastricht, €2.900 - 3.990 v medior 32 - 40 uur

Low code Developer

Applicaties bouwen zonder ingewikkelde code's?

Maastricht, €2.600 - 3.600 v medior 32 - 40 uur

Business Intelligence (BI) Consultant

Neem jij de vakinhoudelijke leiding op je bij de complexere BI opdrachten & projecten?

Maastricht, €4.100 - 6.100 v senior 32 - 40 uur

Werken aan innovatieve oplossingen voor onszelf én voor onze klanten. Dat is wat we graag doen! Met ons team van slimme, gedreven en tikkeltje eigenwijze eXperts maken we impact bij onze klanten. Doen we werk wat ertoe doet. We vinden het gaaf om slimme dingen uit te vinden, om meer uit onszelf te halen en mee te doen aan pittige uitdagingen. Verantwoordelijkheid dragen. Daar krijgen we veel voor terug: zoals de vrijheid in je eigen professionele ontwikkeling en een goede balans tussen werk en privé, door bijvoorbeeld dichtbij huis te werken.

Waar we goed in zijn:

Onze klanten zijn voornamelijk actief binnen mobiele telefonie, overheids-, zorg-, financiële- en verzekeringsinstellingen. ilionx werkt graag mét in plaats van voor de klant. Dit heeft al tot veel succesvolle projecten geleid voor onder andere: VodafoneZiggo , Medtronic, Mercedes-Benz en DAF.

We stimuleren onze eXperts om nieuwsgierig te blijven en steeds voorop te lopen en met een kritische blik te blijven zoeken naar verbetering. Binnen Q-LABS ontmoeten we elkaar regelmatig en delen we kennis uit om elkaar beter te maken. Samen sterk(er)!

MAASTRICHT
Over ons

Samen blijven ontdekken, grenzen verleggen en het beste uit jezelf halen, op welke manier dan ook.

Over ons

Leren en ontwikkelenOnze Xperts lopen voorop als het gaat om de nieuwste ontwikkelingen op technologisch gebied. Je kunt via de ilionx academy trainingen volgen die jou nog beter maken in je werk.

Innoveren in teamverbandWerk je graag samen met gedreven collega’s voor gave bedrijven aan mooie opdrachten en projecten? Bij ilionx kan het!

Uitdagende klantenWij vinden samen succes behalen belangrijk. Ruimte creëren door organisaties te helpen om te digitaliseren, niet alleen voor de klant, maar vooral MET de klant.

Werken moet leuk zijnNaast het werk maken we plezier. Het liefst elke dag! Sporten, gamen, borrels, uitjes, wintersport voor ieder wat wils.

Heb je vragen over deze vacature, wil je meer informatie of wil je gewoon contact met mij? Ik sta altijd open voor een goed gesprek en ik ben bereikbaar via email en telefoon.

Edith Gerritsen - Recruiter

+31 6 574 99 672 egerritsen@ilionx.com