young professionals programma

Wij helpen organisaties voorop te lopen met effectieve IT-oplossingen. Dat doen we op het gebied van o.a. Business Innovations, Data Analytics, Cloud & Security en Architecture & Integration. Samen werken we voor geweldige klanten aan impactvolle projecten. Bij ons krijg je niet alleen de ruimte om te groeien, maar ook om jezelf te zijn, dingen te realiseren, te experimenteren en samen zichtbare resultaten te boeken!

ilionx Traineeship

Een traineeship bij ilionx is er niet zomaar een. Bij ons krijg je een op maat gemaakt opleidingstraject voordat je aan de slag gaat binnen één van onze projecten bij fantastische en toonaangevende klanten.

Natuurlijk krijg je hierbij alle ondersteuning om je zowel persoonlijk als vakinhoudelijk te blijven ontwikkelen. Je maakt binnen de veelal innovatieve projecten gebruik van de nieuwste technologieën, afhankelijk van de specialisatie die je kiest. We hebben traineeships op het gebied van o.a. Cloud en Security, BI, Software Development, Management Consultancy.

Hoe ziet het programma eruit?

 1. Onboardingsweek
  Deze week start met de onboardingsdag. De resterende dagen van deze week worden ingevuld met trainingen zoals ‘CV schrijven’ en ‘Intakegesprekken voeren’ op kantoor bij ilionx.
 2. Opleidingstraject – tweede t/m vijfde week
  Vakinhoudelijke opleidingstrajecten op het gebied van kennis en vakinhoudelijke IT skills. Dit vakinhoudelijk en technisch opleidingstraject is uitgewerkt voor verschillende ilionx competentiegebieden; er zijn opleidingstracks op het gebied van Business Analytics, Application Development, Business Innovation en Cloud & Security.
 3. Learning on the job – eerste jaar
  Je gaat aan de slag bij de klant, je krijgt coaching op klantproject door een lead consultant, je volgt collectieve trainingen van soft skills vaardigheden, je gaat zelfstudie doen en volgt aanvullende trainingen op basis van specifieke klantprojecten. Je krijgt begeleiding van je unitmanager en lead consultant.
 4. Specialisatie – vervolg
  Je volgt individuele trainingen naar behoefte vanuit het aanbod van de ilionx Academy. Je krijgt begeleiding van je unitmanager en lead consultant.

beschikbare Young Professionals vacatures

Loading

Commercieel Medewerker Binnendienst

Net afgestudeerd en op zoek naar een eerste baan binnen een salesteam? Ga aan de...

Groningen v Junior

Stage lopen bij ilionx

Kom stage lopen op een van onze ilionx vestigingen!

Utrecht, Zwolle, Maastricht, G... v Junior

Healthcare Traineeship

Pas afgestudeerd en wil je een bijdrage leveren in de zorg?

Hoorn, Landelijk v Junior

Traineeship BI

Pas afgestudeerd en wil jij jezelf in een korte periode (verder) tot een Busines...

Zwolle v Junior