Ervaring

meerwaarde door geavanceerde technologie

Joep Kremer

Managing security consultant

''ik voel me juist een ‘business enabler’ en zeg vooral wat er wél kan. We vinden het allemaal heel normaal om verzekerd te zijn, maar security is opeens lastig en blokkerend?''

werken aan veiligheid: de inrichting van het Security Operations Center bij Sitech

Joep is een belangrijke schakel in de inrichting van het Security Operations Center (SOC) bij Sitech, een toonaangevende dienstverlener in de chemische industrie. Hier is een blik op zijn reis, waarin geavanceerde detectiemiddelen een sleutelrol spelen in het waarborgen van de veiligheid.

meerwaarde door geavanceerde technologie

Bij Sitech zorgt Joep ervoor dat een groot aantal fabrieken op de Chemelot site worden ondersteund. Van fabrieksonderhoud tot IT-infrastructuur, alles valt onder zijn waakzaam oog. Het NextGen SOC maakt gebruik van innovatieve datamodellen, wat hen in staat stelt om drie keer sneller te reageren op incidenten.

‘up and running’ in recordtijd

Als managing consultant heeft Joep de leiding over zowel de technische als de projectmatige implementatie. De benadering begint met kritische vragen om mogelijke dreigingen te identificeren. Bij Sitech waren de security consultants in staat om in slechts 3 weken tijd het systeem op te zetten, een prestatie die de meerwaarde van deze unieke werkwijze aantoont.

beschermen tegen de dreigingen van morgen

Samen met een team van 12 collega’s levert Joep ook securitydiensten aan verschillende andere organisaties. Ze maken gebruik van een zelflerend securitymanagement platform dat uiterst flexibel is dankzij de cloud-integratie. Sinds 2010 werkt Joep in IT-security, en zijn passie voor de combinatie van de nieuwste technologie met diepgaande klantenkennis maakt het mogelijk om altijd de best passende oplossing te bieden.

sluit je aan bij onze innovatieve cultuur

Ben je gefascineerd door de wereld van security en wil je werken in een omgeving waar je niet alleen problemen identificeert maar actief bijdraagt aan oplossingen? Bij ilionx zijn we er trots op dat we ‘business enablers’ zijn, en we zijn op zoek naar gelijkgestemden die willen helpen om de perceptie van security als een belemmering te veranderen.

Word onderdeel van ons team en maak het verschil!

Cloud & Security wordt door ons eenvoudig en begrijpelijk gemaakt. Met plezier werken onze experts samen aan het omzetten van complexe vraagstukken naar concrete oplossingen. We spreken de taal van onze klanten, begrijpen wat er speelt en delen graag onze kennis.

Simpelweg, we brengen onze klanten vooruit door innovatie en continue ontwikkeling. Kom jij bij ons jouw expertise inzetten, vernieuwen en verder leren?

Klik hier en wordt onderdeel van ons team van bevlogen experts.

Link gekopieërd