Ervaring

bouw je carrière op jouw manier

Almar Overgaauw & Anna Kroeze

Managing BI Consultant & Data Consultant

"bij ilionx vinden we de vrijheid, ondersteuning en mogelijkheden om ons volledig te ontwikkelen en te groeien in onze carrière."

hoe Almar en Anna hun weg naar ilionx vonden

Almar’s reis: de balans vinden bij ilionx

Almar stapte in bij ilionx na ervaring op te hebben gedaan in zowel kleine als grote IT-bedrijven. Bij ilionx vond hij de perfecte balans tussen een robuuste organisatiestructuur en een nauwe band met zijn team. Hij begon zijn carrière bij ilionx als de eerste BI-consultant bij de Utrechtse vestiging. Gedurende de jaren groeide hij mee met de unit en vervulde verschillende rollen, van manager en projectleider tot scrummaster. “Bij ilionx vond ik de perfecte balans tussen een robuuste organisatiestructuur en een nauwe band met mijn team.”

Anna’s transitie: Van geneeskunde naar data engineering

Anna, met een achtergrond in geneeskunde, ontdekte gedurende haar promotieonderzoek naar bloedziekten en het afweersysteem haar passie voor het werken met data. Ze concludeerde dat haar geluk lag in het werken met data in plaats van het zijn van een arts. Dankzij een vriendin die al bij ilionx werkte, stapte ze in 2019 in het bedrijf. “Ik geniet van de afwisseling van mijn werk bij ilionx, waarbij ik aan veel verschillende projecten heb kunnen werken, initieel met name in de zorgsector, maar tegenwoordig ook hierbuiten.”

samenwerken aan boeiende projecten

Almar en Anna werken momenteel samen aan een boeiend project voor een ziekenhuis dat zijn elektronisch patiëntendossier (EPD) heeft geüpdatet. Ze ontwikkelen een nieuw dataplatform dat de gehele informatievoorziening van het ziekenhuis gaat voeden, waarbij ze EPD-data, financiële data en HR-data combineren. Dit project presenteert hen met diverse uitdagingen, zoals het ontwikkelen van een complex, schaalbaar, beheersbaar en begrijpelijk dataplatform.

de vrijheid en ondersteuning bij ilionx

Almar waardeert de vrijheid en ruimte die de unitstructuur bij ilionx biedt. Of het nu gaat om het volgen van een training of het aannemen van een nieuwe rol, hij heeft altijd de ondersteuning gekregen die hij nodig had.

Anna’s waardering: Kleinschaligheid en toegankelijkheid

Voor Anna, voelt ilionx, ondanks de brede basis van het bedrijf, op een prettige manier kleinschalig. Ze waardeert hoe toegankelijk iedereen is en de bereidheid van iedereen om te helpen. Ze heeft ook van de mogelijkheid genoten om te leren van haar collega’s door trainingen bij te wonen.

“Ik geniet van de afwisseling van mijn werk bij ilionx, waarbij ik aan veel verschillende projecten heb kunnen werken”

data analytics wordt door ons eenvoudig en begrijpelijk gemaakt. Met plezier werken onze experts samen aan het omzetten van complexe vraagstukken naar concrete oplossingen. We spreken de taal van onze klanten, begrijpen wat er speelt en delen graag onze kennis.

Simpelweg, we brengen onze klanten vooruit door innovatie en continue ontwikkeling. Kom jij bij ons jouw expertise inzetten, vernieuwen en verder leren?

Klik hier en wordt onderdeel van ons team van bevlogen experts.

In samenwerking met inspirerende collega’s en uitdagende klanten ontwikkel jij jouw unieke talent. Dit is de omgeving die wij bieden en waarin jij jezelf waarmaakt!

Nienke Huisman Recruiter +316 215 77011 nhuisman@ilionx.com

Link gekopieërd