Ervaring

je kunt hier groeien en leren van experts

Jos Kuijlenburg – directeur

Vestigingsdirecteur Zwolle

“Van complex naar eenvoud, dat is onze drijfveer bij ilionx. We stellen de mens centraal en werken met enthousiasme aan innovatieve oplossingen”

groeien en innoveren bij ilionx: het perspectief van een leider

Ben je een gedreven IT-professional die zoekt naar inspiratie en een plek waar jouw inzet echt het verschil maakt? In dit interview delen we het gesprek met Jos Kuijlenburg, Directeur bij ilionx, over zijn visie op leiderschap, maatschappelijke betrokkenheid en hoe ilionx zich inzet voor innovatieve oplossingen die het leven van mensen vereenvoudigen.

ilionx en de kracht van eenvoud: een interview met Jos Kuijlenburg

ilionx staat voor het verbinden van innovatie, leiderschap en het realiseren van impact. Jos Kuijlenburg, is gepassioneerd over het creëren van heldere oplossingen voor ingewikkelde problemen. “Van complex naar eenvoud, dat is onze drijfveer bij ilionx. We stellen de mens centraal en werken met enthousiasme aan innovatieve oplossingen,” aldus Jos.

jouw succesformule: houding, vaardigheden en energie

Voor Professionals is het cruciaal om een omgeving te vinden waarin je kunt groeien en leren van experts. Bij ilionx vormen houding, vaardigheden en energie de basis voor succes. “We zijn op zoek naar ondernemende teamspelers die vertrouwen opbouwen binnen ilionx en met onze klanten,” legt Jos uit.

impactvolle projecten: een blik op ilionx’ werk

Werken bij ilionx betekent deelnemen aan projecten die een positieve invloed hebben op de maatschappij. Jos noemt enkele voorbeelden, zoals de Omgevingswet voor Hugo de Jonge, TWS Zwolle, de Goede Doelen Loterij en de Arriva app Glimble. Ook werkt ilionx aan projecten zoals de positionering van Hotel Okura en bijvoorbeeld de websites van Provincie Overijssel.

hoe ziet de ontwikkeling van Jos eruit?

vrijheid en groei: jouw carrière bij ilionx

Voor IT-Professionals is het essentieel om een bedrijf te vinden dat je de vrijheid biedt om je eigen loopbaan vorm te geven en jezelf te ontwikkelen. “Bij ilionx hebben medewerkers de vrijheid om hun carrière naar eigen inzicht in te vullen, met ruimte voor diversiteit en ontwikkeling,” zegt Jos. “Top-down management past hier niet.”

durf en leer: de cultuur van ilionx

ilionx biedt een omgeving waarin je kunt groeien en leren, zowel professioneel als persoonlijk. Jos gelooft in een werkcultuur waarin medewerkers gestimuleerd worden om te durven, te leren, te innoveren en verbinding te leggen. “We willen onze klanten verder brengen en samen leren. Door duidelijk en concreet te communiceren, bereiken we de kern en realiseren we effectieve oplossingen.”

Business Innovations wordt door ons eenvoudig en begrijpelijk gemaakt. Met plezier werken onze experts samen aan het omzetten van complexe vraagstukken naar concrete oplossingen. We spreken de taal van onze klanten, begrijpen wat er speelt en delen graag onze kennis.

Simpelweg, we brengen onze klanten vooruit door innovatie en continue ontwikkeling. Kom jij bij ons jouw expertise inzetten, vernieuwen en verder leren?

Klik hier en wordt onderdeel van ons team van bevlogen experts.

Link gekopieërd